Üyelik Başvuruları

uyelik

Sevgili Gaziantepliler, Gaziantep sevenler,

Sizleri konusu Gaziantep olan bir gruba davet ediyoruz. Gelin hep beraber Gaziantep’i yaşayalım, Gaziantep’te olan bitenden haberdar olalım, Gaziantep konuşalım, Alleben dergisine sahip olalım, Gaziantep yemekleri yiyip, “Antep’in Hamamları” türküsü ile el çırpalım. Hep beraber ortak bir konu etrafında birleşip daha güzel neler yapabiliriz tartışalım, değişik fikirleri değerlendirelim, planlayalım, uygulayalım ve güzellikleri gerçekleştirelim. Gaziantepliye, Gaziantep’e nasıl destek oluruz planlayalım. Sosyal sorumluluk projeleri yapalım. Bizler birlik olarak Güzel Gaziantep’imize, ülkemize, hatta dünyaya yardım elimizi uzatalım.

Sizleri İstanbul Gaziantepliler Derneği’ne üye olmaya davet ediyoruz. Lütfen aşağıdaki formu doldurarak web üzerinden online olarak veya fax yolu ile bize ulaştırınız. Saygılarımızla….

İstanbul Gaziantepliler Derneği

Derneğe Üyelik Şartları

1- Medeni kanunun öngördüğü haklara sahip olmak,

2- 18 yaşını doldurmuş olmak,

3- Üye başvuru formunu doldurup imzalayarak, iki adet vesikalık fotoğraf ile dernek başkanlığına müracaat etmek,

4- Derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek, bu doğrultuda verilecek görevleri yapmayı kabul etmek,

Dernek başkanlığına yazılı olarak yapılacak üyelik başvurusu, dernek yönetim kurulunca üyeliğe kabul veya isteğin reddi şeklinde karara bağlanır ve sonuç yazıyla başvuru sahibine bildirilir. Başvurusu kabul edilen üye, bu amaçla tutulacak deftere kaydedilir.

word Dernek Üyelik Formu (.doc)
pdf Dernek Üyelik Formu (.pdf)