Burs ve Bağış Vermek İsteyenler

İstanbul Gaziantepliler Derneği burs yönetmeliği şartlarını yerine getiren, İstanbul’da eğitim gören Gaziantep’li gençleri, eğitim yılı başında dernek yönetim kurulunun oluşturduğu komite tarafından ihtiyaç sahibi olan öğrenciler seçilmesi ve daha sonra öğren puanlama sistemi ve mülakat ile belirlemekte ve eğitim yılı süresince (Ekim-Haziran) yönetim kurulunun belirlediği miktarda burs ile ödüllendirmektedir.

Burs hesabına yatırılan paralar dernek genel giderleri için asla kullanılmamaktadır. Hak eden öğrencilere imza karşılığında bizzat elden verilmekte veya banka hesaplarına yatırılmaktadır.

Sizde burs bağışı yaparak bir öğrencimizin geleceğine ışık tutmak istiyorsanız aşağıdaki burs bağış formunu doldurarak bağışçılarımız arasında yerinizi alabilirsiniz. Kendi çevrenizden öğrencilere burs vermek ve şartlı bağış yapmak isterseniz bu konuda dileğinizi de belirtebilirsiniz.

Biliniz ki denize attığınız tek bir deniz yıldızı da olsa onun hayatı kurtulmuştur.
Haydi !…

ihtiyacı olan gençlerimize yardımcı olalım ve geleceklerini hep birlikte şekillendirelim.
Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
İstanbul Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu

KURUMSAL BAŞVURU

pdf Kurumsal başvuru için (.pdf)

word Kurumsal başvuru için (.doc)