Teşekkür Yemeği

İstanbul Gaziantepliler Derneğinin geleneksel hale getirdiği Yemek Şenliklerinin 17.si de, her yıl olduğu gibi Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda 23-25 Eylül 2017 tarihleri arasında on binlerce İstanbullu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük katkıları olan yerel ve idari yöneticilere teşekkür etmek amacıyla İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Ali Uçar tarafından Göztepe’de bulunan Çanak Restaurant’ta bir yemek verildi. Yemeğe Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Kadıköy kaymakamı Mustafa Özarslan katıldılar. İstanbul Gaziantepliler Derneği yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro katıldığı yemekte, dernek başkanı Ali Uçar bir konuşma yaparak, Yemek şenliğinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen yöneticilere Gaziantepliler adına teşekkür etti. Yemekte davetlilere Gaziantep mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerinden yemekler ikram edildi.