İstanbul Gaziantepliler Dernek Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Adalet Bakanı sayın Abdülhamit Gül’ü makamında ziyaret etti.

1932 Yılından beri İstanbul da Faaliyetlerine devam etmekte olan İstanbul Gaziantepliler derneği , kuruluşundan bu güne yaptığı başarılı sosyal çalışmalarla her zaman adından söz ettirmeyi başardı. Bu çalışmalarına paralel olarak, devlet yönetiminde görev alan üst düzey bürokratlar ve siyasetçilerle de her zaman yakın ilişkiler içinde bulunup, sosyal projelerde işbirliği içerinde oldu. İstanbul Gaziantepliler Derneğinin yaptığı sosyal sorumluluk projelerine destek veren isimlerden biri de Gaziantep’in yetiştirdiği değerli hukukçu  Adalet Bakanı sayın Abdülhamit Gül.

Gaziantep’in yetiştirdiği önde gelen siyasetçilerden biri olan Abdülhamit Gül, son dönemde isminden sıklıkla bahsettiriyor. 65. T.C. Hükümetinin kurulmasıyla Adalet Bakanlığı görevine getirilen sayın Abdülhamit Gül¸ ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte, Adalet Bakanlığı gibi kilit bir noktada ülkemizin bekası adına önemli görevler yerine getiriyor. Bu yoğun çalışma temposu arasında da, hemşehrileri Gazianteplileri de ihmal etmiyor, desteklerini her fırsatta vurguluyor.

İşte İstanbul Gaziantepliler Derneği’nin projelerinde verdiği desteklerden dolayı, dernek başkanı Ali Uçar ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri, 18 Ekim 2017 tarihinde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü Ankara’daki bakanlık merkez binasındaki makamında ziyaret ettiler. Abdülhamit Gül’ü yeni görevinden dolayı kutlamak amacıyla bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten İstanbul Gaziantepliler Dernek Başkanı Ali Uçar, ziyaretlerinde Bakan Gül’e bir de plaket takdim etti.

Ali Uçar başkanlığındaki heyet, Adalet Bakanı Gül’ün ardından bakanlık müsteşar yardımcısı hukukçu Mustafa Erol’u da makamında ziyaret ettiler.

Ali Uçar başkanlığındaki heyet’te dernek yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Oya Öztan Peker, Şenel Savcı, Turgay Hanedan, Süleyman Köşkeroğlu, Okhan Öztan, Mehmet Canpolat’ta hazır bulundular. İstanbul Gaziantepliler Derneği’nin Adalet Bakanlığına yaptığı nezaket ziyaretinde Güngören Nizipliler Derneği Onursal Başkanı Aydın Erbay’da eşlik etti.