22-23–24 Eylül 2017 Tarihinde Kadıköy Selamiçeşme de 17. Gaziantep Yiyecek Şenliğinde Buluşuyoruz.

İstanbul Gaziantepliler Derneği Geleneksel 17. Gaziantep Yiyecek Şenliği, 22 -23 -24  Eylül  2017 Tarihleri Arasında  Kadıköy’de Selamiçeşme Özgürlük Parkın da yapılacak.

Her yıl geleneksel olarak İstanbul Gaziantepliler Derneği  tarafından düzenlenen Gaziantep Yemek Şenliği’nin 17.si Kadıköy’deki Selamiçeşme Özgürlük Parkın da düzenlenecek. Gaziantep’in en tanınmış restoranlarının, tatlıcılarının, kuru gıdacıların  ve mal ve hizmet üreten firmaları katılacak. Gaziantep’in resmi kurumları ve özel sektör kuruluşları da Gaziantep’in tanıtımını yapacaklardır. Gaziantep mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin ve kültürünün tanıtılacağı şenlikte, Gaziantep, İstanbul  ve çevre illerinde ki ziyaretçiler hem Gaziantep’in lezzetlerini tadacaklar hem de alış veriş yapabilecekler.

İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından organize edilecek şenlikte bir yandan baklavalar açılırken, bir yandan da kebaplar pişirilecek. Folklor, Türk sanat müziği, Halk Müzikleri, Yöresel kıyafetli ekipler  davul zurna eşliğinde ki halaylarla vatandaşları eğlendirip  şenliğe renk katacaklar

Yoğun ilgi nedeniyle CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR günleri 3 gün sürecek şenlikte binlerce porsiyon yemek tüketilmesi bekleniyor.

İstanbul Gaziantepliler Derneği

Yönetim Kurulu Adına