Gaziantepliler İstanbul da Florya Develi Restaurantta iftar yemeğinde buluştular

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkâmil katkılarıyla 9 Mayıs tarihinde İstanbul’da  Florya Develi Restaurantta Gazianteplilerle “Geleneksel İftar Buluşması” gerçekleşti.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Durdu Yetkin Şekerci, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken,  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fikret Murat Tural, Ali Aslan, Sezer Cihan ve Gaziantepli Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan , Nejat Koçer, Ahmet Uzer ve Abdülkadir Yüksel de katılım sağladığı Geleneksel  İftar Buluşmasın da Gaziantepli iş adamları, bilim adamları ve Gaziantepliler federasyonun üye derneklerinin yönetim kurulu üyeleri  ile bir araya gelindi.

Geleneksel  İftar  organizasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, iftar öncesinde masaları teker teker gezerek misafirlerle sohbet etti. Açılış konuşmaları Gaziantep  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya tarafından gerçekleştirildi. Fatma Şahin konuşmalarında, Gaziantep’le ilgili konulara değinerek büyüyen ve gelişen şehir olmanın önemini vurguladı.
Şahin; Gazianteplilik bilincini önemseyen ve gittikleri her memlekette Gaziantep için çabalayan katılımcılara teşekkür eden Şahin, “Gaziantep’i Gaziantep yapan bu birlik ve beraberlik ruhudur. Memleketimiz için birlikte yapacak daha çok işimiz var. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya; Gaziantep’in bölgesel coğrafya için önemi ve bugünkü sosyal, kültürel ile ekonomik  yapısıyla ilgili açıklamalar yaptıktan sonra Gaziantep Futbol Kulübü hakkında yapılan çalışmaları anlatı. Hedef yeni oluşturulacak yönetim kurulu ile Gaziantep Spor kulübünü süper lige çıkmasını başarmak olacaktır dedi.