İstanbul Gaziantepliler Derneğinin İftar Yemeği

İstanbul Gaziantepliler Derneği geleneksel iftar yemeği 11 Haziran 2017   tarihinde  PAZAR günü  500 kişinin katılımı ile İstanbul da Yenibosna Köşkeroğlu Restaurantta yapıldı .İftara İstanbul da yaşayan Gazianteplilerle birlikte Gaziantep mutfağının lezzet düşkünü Gazianteplilerin dostları ve Marmara bölgesinde ki çeşitli il ve ilçelerde yaşayan Gaziantepliler de katıldılar.Dernek yönetimi Başkan Ali Uçar ile birlikte davetlileri tek tek karşılayıp ilgilerinden dolayı herkese teşekkür ettiler. Gaziantepli hemşehriler tarafından yoğun ilginin gösterildiği iftar yemeğin de Başkan Ali Uçar tüm dost ve hemşehrilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Dernek yönetimi büyük bir konukseverlik ve mükemmel bir servis sunumunda bulunan Yenibosna Köşkeroğlu Restaurantta yönetici ve personeline de ayrıca teşekkür etti. Özlemlerin ve birlikteliğin sevinci içinde davetliler iftarı düzenleyen yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ve memnuiyetlerini belirtile. Yeniden bir iftar yemeğinden buluşmak dileğiyle Gaziantepli hemşeriler ve Gaziantep’in gönül dostları vedalaşıp geçeyi sonlandırdılar.